Direktlänk till inlägg 5 april 2015
Påskafton är ju en glädjens och ljusets dag.
Vår familj tycker mycket om att fira Påsk.Vi pyntar och fixar.
Fjädrar och kycklingar, påskris och ägg.Allt i en salig blandning.
Mycket levande ljus hör till.
Sedan Påskmaten förstås.
Dottern och jag hjälptes åt att fixa till årets Påskbuffe med allehanda läckerheter.
Det var inte bara gott utan en fröjd för ögat dessutom.
Färgglatt och väldoftande.
Ägghalvorna blev så oerhört goda då vi använder endast Ekologiska ägg.
Inget annat kommer innanför våra väggar.
Vi hade köttbullar, prinskorv, färskpotatis, olika korvar, kyckling, sill, lax och massor med annat småplock.
En härlig blandning som alla åt av med god aptit.
Vi hade gott bröd som bakats i vårt eget bageri, några hundra meter bort längs vägen.
Jag unnade mig en Alkoholfri Mariestad som är jättegod till just sådan mat.
Till efterrätt fick vi Fruktsallad med jordgubbar i, toppat med grädde.
Barnen hade tillsammans med kompisar, målat påskägg till buffen.
Jättefina och färgglada.
Letning av påskägg efter att jag diskat vid vår utegrupp.
Vi har ju inte tillgång till något servicehus nu innan säsong så detta funkade fint.
Jag älskar ju att handdiska:)
Påskäggen var fyllda med gottis.
Från mig fick barnen ett stort, gemensamt ägg.
Mätta och belåtna med allt gott och skojigt fick det bli vila i vagnarna.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 | |||||
6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | |||
20 |
21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 | 30 | ||||||
|