Direktlänk till inlägg 26 december 2019
Årets Julafton hade vi som traditionen blivit de senaste åren, på landet hos äldsta dottern med familj.
Vi kör ju lite knytisvariant så jag hade med Jannsons Frestelse, Ostpaj, ostar och de kokta äggen samt godis till årets bord.
Vi har med åren lagt maten till efter Kalle Ankas Jul för att slippa stressen.
Dessutom gör det senare upplägget att vi orkar åka på Midnattsmässan.
Tiden dit blir närmare liksom med maten vid 17 tiden.
Tomten kommer då inte förrän vid 20 tiden och med julklappsöppning på det vis vi gör, så går tiden, iår hann vi nästan inte med.
Vi öppnar en och en och går laget runt.
På så vis får alla se vad var och en får och det ger hela öppnandet ett lugn.
Många kör ju bara med att alla river och sliter och ingen ser vad nån annan fått.
Barnbarnen var så glada över allt de fick.
Båda börjar ju bli lite större nu och uppskattar sina julklappar på ett annat vis.
De är ju 9 och 6 år nu.
En fin Julafton då de första äldre lämnade för att vila hemma innan Midnattsmässan.
Med ålderns rätt.
De åkte efter maten vid 19 tiden
Lägger ut lite foton från det vackert dukade Julbordet
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|